A svéd INTIMINA cég egyedülálló Ziggy Cup menstruációs kelyhe megbízhatóan védelmet nyújt számodra a menstruáció során. Első pillantásra nem hagyományos lapos alakja fogja elnyerni a tetszésedet, amely a fogamzásgátló pesszáriumra hasonlít. Alja vékony, de speciális hatszögletű mintázatának köszönhetően megerősített, jobban megtartja a vért. Adupla szegély maximális védelmet nyújt. A neon rózsaszínű tölcsér vékony, hipoallergén orvosi szilikonból készül. Egy másik érdekes tulajdonság, hogy menstruáció alatt szeretkezés során is használhatod. A csomag részét képező szilikon antibakteriális tok az eszköz higiénikus tárolására szolgál a menstruáción kívül vagy utazás közben. AzINTIMINA Ziggy Cupnak köszönhetően még a nehéz napokon is élvezheted a kényelmet.

Az INTIMINA Ziggy Cup menstruációs kehely főbb jellemzői
Nagyon vékony menstruációs csésze, egyedi lapos formával, amely a fogamzásgátló pesszáriumra hasonlít
Hipoallergén orvosi szilikonból készült
A vékony, edzett fenék a helyén tartja a vért
A Ziggy Cup különleges, hatszögletű mintával rendelkezik
A szeretkezés során is használható menstruáció idején
Az INTIMINA Ziggy Cup 12 órán keresztül véd
A dupla szegély maximális védelmet nyújt
Neon rózsaszínű
A csomag tartalmaz egy szilikon antibakteriális tokot a higiénikus tároláshoz
Hossz:
75 mm

Szélesség:
65 mm

Térfogat:
76 ml

Használat:
Keresd meg a tölcsér elülső és hátulsó részét. Ezután hüvelykujjával és mutatóujjával középen fogd meg a Ziggy Cup kelyhet, és nyomd össze. Így egy nyolcas alak jön létre. Ülj le a WC-re, vagy guggolj, és lazítsd meg a hüvelyizmaid. Ha szükséges, megnedvesítheted magad vízbázisú síkosítóval. Helyezd be a Ziggy Cupot hátuljával előre, és mutatóujjaddal mozgasd a csészét, ahogy neked kellemes. Csúsztasd kissé hátra és lefelé a csészét úgy, hogy a széle a méhnyak mögött legyen. Told az elülső szélét a szeméremcsont kiemelkedése mögé, és helyezd el úgy, hogy a méhnyak körül legyen, és így felfogja a menstruációs vért. Győződj meg arról, hogy a csésze hátsó széle valóban a méhnyak mögött van, az elülső része pedig a szeméremcsont mögött. Ha a csésze helyesen van elhelyezve, akkor egyáltalán nem szabad érezni. Húzd végig az ujjad a tölcsér alján, és ellenőrizd, a pozícióját a méhnyakon. Ellenőrizd azt is, hogy a csésze eleje teljesen bevan-e helyezve a szeméremcsont kiemelkedése mögé, és hogy az élek és a hüvely falai között nincs-e hézag.

Figyelmeztetés:
A Ziggy Cup tisztításához ne használj ecetet, kemény tisztítószereket, ásványolaj-alapú anyagokat, teafaolajat, alkoholt vagy fehérítőt.
Előfordulhat, hogy a csésze nem megfelelő és nem alkalmas megdöntött méh vagy alacsony vagina esetén.
A Ziggy Cup menstruációs pohárnem fogamzásgátló eszköz, és nem véd meg a nem kívánt terhességtől vagy a szexuális úton terjedő betegségektől.