Vitaking

vitaking

 

A Vitaking Kft. jelmondata: „ Az állandó egészség élménye” soha nem volt időszerűbb, mint manapság. Cégünk az elmúlt években komoly beruházásokat végzett és mára közel 200 termék gyártójaként vagy importőreként széles skáláról magas minőségi követelményeket kielégítő választékot nyújt elsősorban kereskedőknek és viszonteladóknak. Választékunkban a Vitaking® márkanév mellett megtalálható az amerikai Puritan's Pride® (www.Puritan.com) és a szintén amerikai SHI (www.swansonvitamins.com) termékköre is.

 

Vitaking Kft. magánszemélyek tulajdonában és irányítása alatt növekedett addig, hogy mára vezető szerepet tölt be kategóriájában az európai étrendkiegészítő piacon. Vitaminok, ásványi-anyagok és gyógynövények széles választékát tudjuk biztosítani megrendelőinknek.

A célunk a Vitakingben az, hogy megrendelőinknek prémium minőségi kategóriába tartozó vitaminokat és étrendkiegészítőket adjunk olyan árakon, amikkel versenyképesek tudnak maradni a saját üzletük által. Mindezt gyors és rugalmas ügyfélszolgálattal adjuk, hogy a velünk való munka ne teher legyen az Ön számára. Kollégáink tapasztaltak és jól képzettek abban, amit csinálnak. Legtöbbjük az indulásunk óta velünk dolgozik. 

 

Napi egészségtipp


Terms and Condition