Simply Organic

logo-so

Referenciák a Simply Organic-ról

A Vasember (Iron Man) forgatásán Nina Paskowitz (Celebrity stylist) és Karie L. Frost (Fodrász és stylist) Simply Organic termékeket használtak a főszereplő színészek és színésznők hajának formázásához. A filmben Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow, Terrence Howard, Jon Favreau és Jeff Bridges frizurája is Simply Organic termékekkel készült. 

Nina a forgatás után a következőt nyilatkozta: 

„Robert (Downey Jr) annyira elkötelezett volt az egészségével és a szereppel kapcsolatban, hogy tudtam, csak a legjobb és legnatúrabb terméket használhatom, ezért Simply Organic haj wax-szal, hajvég ápolóval, zselével, samponnal és balzsammal kezeltem a haját. Soha nem láttam még ilyen jól kinézni.”  

Karie így jellemezte a termékeket:  

„A Simply Organic a hajvágásaimból kihozza a bio minőséget. Ezek a termékek lehetővé teszik, hogy a haj „darabos” kinézetű legyen (anélkül, hogy zsírosnak hatna), borzos legyen (anélkül, hogy koszosnak tűnne) és szexis legyen (anélkül, hogy begöndörödne). Röviden: imádom ezt a termékcsaládot!”  

A filmiparban egyre több híresség tartja fontosnak, hogy bio termékeket használjon, melyekkel védik a saját egészségüket, a stábjukét, és a környezetre is tekintettel vannak. 

Referencia: http://simplyorganiccare.com/html/media.htm 

Így szól hozzánk a Simply Organic alapítója és elnöke

„Az újságpapírok, magazinok és a televízió is folyamatosan információkat közöl a legújabb, legjobb termékekről, szabadidős programokról illetve diétákról, melyek „meg fogják változtatni az életét, a haját, a bőrét és az elméjét is”. 

Zűrzavarban van? Ne érezze rosszul magát! A sok éterben szálló információval könnyen becsapják az embert, ám mindegyikünknek van egy óriási ajándéka az élettől: a választás hatalma. 

Célunk, hogy megadjuk azokat az információkat és azt a tudást Önnek, mellyel felvilágosultnak érzi magát azokról a természetes megoldásokról, melyek elérhetőek az Ön számára, és ezáltal jobban meg tudja válogatni milyen személyes szépségápolási termékeket használjon. 

Mindez azzal kezdődik, hogy megértse, amit a hajára tesz az ugyanolyan fontos, mint amit elfogyaszt. Ennek az alapelvnek az ismeretével képes önmaga saját személyes tanácsadójává és szakemberré válni.”

Gene Martignetti, a Simply Organic alapítója és elnöke

 

Napi egészségtipp


Terms and Condition