PHARMAFORTE

pharmalogo

A Pharmaforte Kft. 2002 óta az egészség fenntartását szolgáló étrend-kiegészítők kifejlesztésével foglalkozik. Célja, hogy az egészségvédelem és az életminőség javításával értéket teremtsen az ország lakossága számára, és az étrend-kiegészítő piac hosszútávon is meghatározó szereplőjévé váljon.

A Pharmaforte termékcsalád tagjai mind saját kutatásokon alapulnak, egyedi termékként kerültek a forgalomba felhasználva a legújabb nemzetközi kutatások eredményeit, ugyanakkor figyelembe veszik a leghatékonyabb népi gyógymódokat is.

A Pharmaforte mottója: "a természet erejével". A készítmények fejlesztésekor mindig a természetes alapanyagok felhasználásával törekszik a legjobb élettani hatások elérésére.

A gyümölcsök, zöldségek olyan antioxidánsokat, különféle aktív komponenseket tartalmaznak, amelyek jótékony hatásához ma már nem fér kétség, és különösen a káros környezeti hatások, a stresszes életmód miatt jelentőségük felértékelődött. Bebizonyosodott, hogy a megfelelően kiválasztott étrenddel javítható a szervezet általános állapota, illetve speciális diétákkal különböző jótékony hatások érhetők el. A friss termény hasznos összetevőinek pótlására nyújtanak (kalóriamentes) alternatívát a Pharmaforte igényes étrend-kiegészítő készítményei.

A Pharmaforte vezette be az ország első tőzegáfonya-, fekete áfonya- és gránátalma-kivonat tartalmú étrend-kiegészítőjét. 2008-ban a nagyon jó eredményt felmutató férfi fogamzást, majd 2010-ben a női fogamzást elősegítő egyedi termékei jelentek meg. Készítményeinek körét folyamatosan szélesíti, amelyek szigorú minőségellenőrzés után kerülnek forgalomba.

A gyártás a legmagasabb nemzetközi minőségi standardokkal (ISO, HACCP, GMP) és a legkorszerűbb technológiával felszerelt üzemben analitikailag ellenőrzött összetevők felhasználásával történik.

A Pharmaforte gyakran támogat egészségvédelmi, karitatív, egyházi és kulturális célokat, a saját termékek népszerűsítése mellett, vállalja az ismeretterjesztést, mindig hangsúlyozza az egészséges életmód fontosságát.

Napi egészségtipp


Terms and Condition