Love2Smile

logo5

 

 

Love2Smile - a mosoly szeretete

 

Minden ember szeret mosolyogni, még az is, aki ezt nem akarja, vagy nem meri bevallani. A mosoly hátterében mindig valamilyen pozitív energiájú történés, emlék vagy várakozás húzódik, öszinte mosoly közben soha nem szomorkodunk, mert éppen jól érezzük magunkat.

 

A Love2Smile márkát pontosan azért alkottuk meg, hogy termékeinkkel minél több ember arcára varázsolhassunk őöszinte mosolyt. Nagy felelöősséget vállaltunk, mert a mosoly után rögtön az egészség, majd pedig környezetünk védelme szerepel a felfogásunkban. 

 

Ez magyarázza miért törekedünk termékeink tökéletességére minden korábban felsorolt szempont szerint és miért mi gyártjuk azokat.

 

Olyan fürdőgolyót készítettünk, ami természetes, organikus és növényi alapanyagokból áll, ezáltal sem minket, sem pedig a környezetet nem károsítja. A fürdőgolyó kifejlesztésében egyetlen állat sem vett részt, kizárólag magunkon teszteltük a terméket. :-) E mellett természetesen rendelkezünk minden hatósági engedéllyel és Dr. Zacher Gábor toxikológus szakvéleménye is alátámasztja, hogy az egészségre nem ártalmas.

 

A következő kincseink a natúr szappanok, a jól átgondolt és még többet tesztelt receptúrák egy célt szolgálnak – az egészséges, bőrtápláló és szintetikus, illetve állati alapanyag mentes fürdést. Fontosnak tartottuk a habzást, de mivel az ezt kiváltó kókuszolaj szárítja a bőrt, tápláló shea vajjal ellensúlyozzuk ezt. A bőrradírozó szappanoknál is nagy hangsúlyt fektettünk a megfelelő alapanyag kiválasztására, mivel tudjuk, hogy szigorúan tilos olyan dörzsanyag, ami felsértheti a felső hámréteget még mikro vágást sem okozhat. Ennek eredménye a szőlőmag őrlemény, ami amellett, hogy kíméletes, sok-sok értékes antioxidánssal és vitaminnal kényezteti a megtisztított bőrfelületet.

 

A termékeinket nem importáljuk, hanem mi gyártjuk kisipari, kézműves módszerekkel, hogy a vidámságunk pozitív energiáit is átadhassuk. Az alapanyagok kiválasztásánál az elsődleges és legfontosabb szempont a tökéletes minőség. Csak olyan anyagokat használunk, amiket meg is ennénk.

 

Napi egészségtipp


Terms and Condition