HELAN Linea Bimbi

linea_bimbi_header

Minőségi alapelveink

A vásárlók ma egy natúrkozmetikumtól (fitokozmetikumtól) nem csak azt várják el, hogy ne ártson, ne tartalmazzon káros anyagokat. Elvárás, hogy problémáikra valódi, hatékony és megbízható megoldást találjanak. A HELAN ezt kínálja, és ez nem csak ígéret.

 

hagyomány és tudomány

A HELAN bőrápoló készítményei megbízható, gyógyszerkönyvi minőségű, állandó hatóanyag-tartalmú, azaz titrált gyógynövénykivonatokkal készülnek, kizárólag növényi alapanyagok (olajak, vajak, esszenciák) felhasználásával.

Közös jellemzőjük a magas hatóanyag-tartalom, a magas színvonalú, gondosan összeállított, nemritkán 6-10 hatóanyaggal dolgozó receptúra – ezek azok a jellemzők, amelyek kiemelik a HELAN készítményeit a többi hasonló termék közül.

 

Állatkísérletek nélkül

A HELAN bőrápoló készítményei klinikailag teszteltek, állatkísérletek kizárásával, önkéntesekkel végzett vizsgálatokkal (az összetevők is állatkísérlet nélkül teszteltek).

 

Minősített kozmetikumok

A HELAN bőrápoló készítményei biotermesztésből, ökofarmokról és fair-trade kereskedelemből származó, bevizsgált alapanyagokból, megújuló forrásból származó energia felhasználásával készülnek.

   

Környezetvédelem

Az alapanyagokhoz hasonlóan a csomagolás is környezetbarát, reciklált és újrahasznosítható alapanyagokból készül, növényi alapú festékanyagokkal. A dobozok belső oldalán is hasznos információkkal szolgálunk mind az összetétel, mind a hatóanyag-tartalom ismertetésével.

   

Biztonság

a HELAN bőrápoló készítményei

nem tartalmaznak petrolszármazékokat, ásványolajokat és lanolint, amelyek gátolják a hatóanyagok felszívódását;

nem tartalmaznak tartósítószereket, kizárva az allergiás és túlérzékeny reakciókat;

nem tartalmaznak Sodium Laureth Sulfate (SLS) és Sodium Lauryl Sulfate (SLES) szintetikus felületaktív tisztítószereket a természetes, gyengéd, bőrbarát tisztítás érdekében;

nem tartalmaznak génmanipulált növényekből (OGM) származó alapanyago-kat, a természetes növényi ritmikusság megőrzése miatt;

állatkísérletekben nem tesztelik a készítményeket, a vevők védelmének és az állatok tiszteletének érdekében;

öko-kompatibilis előállításúak – az alapanyagok, munkafázisok, a csomago-lóanyagok és a hulladékkezelés szempontjából is.

 

Minőségbiztosítás

Természetesen a gyártást egy natúrterméknél is szabályozottan és ellenőrzötten kell folytatni, ennek megfelelően a gyártási folyamatokat ISO Minőségbiztosítási rendszerben végezzük.

A vásárlók ma egy natúrkozmetikumtól (fitokozmetikumtól) nem csak azt várják el, hogy ne ártson, ne tartalmazzon káros anyagokat. Elvárás, hogy problémáikra valódi, hatékony és megbízható megoldást találjanak.

Egy natúrkozmetikum/fitokozmetikum igazán megbízható és a bőrápolásban hatékony mivolta precíz tudást, nagy tapasztalatot, nagyfokú figyelmet és gondosságot, haladó szellemű tudományos kutatást és modern gyártástervezést igényel. Szükséges az alapanyagok és a gyártási folyamat szigorú ellenőrzése valamint a receptúrák gyógyszerészeti szintű összeállítása és a folyamatos minőségi kontroll.

A HELAN ezt kínálja, és ez nem csak ígéret.

Modern rendszerben feldolgozott ősi tradíciók:

egy natúr termék ettől válik MINŐSÉGI KÉSZÍTMÉNNYÉ.

Napi egészségtipp


Terms and Condition