HELAN Linea Mamma

lineamammalogo

A Helan bio- és fitokozmetikumok minősége garanciát jelent a vevő számára. A termékek magas növényi hatóanyag tartalmuknak és a bőrrel rokon összetevőiknek köszönhetően egészséges szépséggel ajándékoznak meg minden felhasználót. Innovatív, minőségi, tiszta termékeik közül már számos kozmetikumuk rendelkezik ICEA bio minősítéssel.

 

A Helan Linea Mamma termékcsalád minden tagja: klinikailag és dermatológiailag tesztelt; állatkísérletek kizárásával; nem allergizáló készítmények; a mamák bőrére kifejlesztett gyógyszerkönyvi tisztaságú; kizárólag növényi alapanyagokból álló összetétellel; Nikkelmentes; biominősítésű termékek.

Nem tartalmaz: SLS, SLES, parabent és más káros tartósítószert, szintetikus színezéket és illatanyagot, petrolszármazékot.

Minden termékünk Glutén mentes, így a glutén érzékenyek is bátran használhatják.

A termékcsaládban megtalálhatóak a speciális felhasználásra szánt krémek, mint pl. a terhességi csíkok elleni krém vagy a mellbimbó védő krém. Ugyanakkor az általános bőrápoláshoz, bőrregeneráláshoz is ajánlunk termékeket a mindennapi használatra, mint pl. a mandula és argánolajos testápoló vagy a hajra és testre egyaránt alkalmas tusoló gél.

 

Napi egészségtipp


Terms and Condition