Agronatura

logoagro

Az Agronatura 1986 óta termeszt orvosi gyógynövényeket és készít illóolajokat. A cég csak olyan mezőgazdaságokkal működik együtt, akik bio illetve biodinamikus termelést végeznek. 

Gyártó szavait idézve: 

,, Agronatura nevű cégünk Olaszország orvosi gyógynövény termelő vidékén, Monteferrato-ban (Piemonte régióban) található, és 1986 óta működik. 

80 olyan bio és biodinamikus mezőgazdaságot fogunk össze, melyek természetes orvosi gyógynövényeket termesztenek. 

 

A földterület erdő-gazdaságok közelében, dombos vidékeken található, ahol az egészséges növények kiváló minőségű talajban élnek. Bár a rózsák megfelelő gondozása nagyon sok fizikai erőfeszítést igényel (a megnőtt növényeket évente 4-5 alkalommal, kézzel metszik), a növényeket semmilyen kémiai kezelés nem éri. 

A gyártás során sem használunk semmilyen mesterséges adalékot. A tiszta, természetes alapanyagoknak köszönhetően termékeink kiváló minőséget képviselnek. ’’

A termékek ICEA (olasz Biokontroll) tanúsítványt kaptak és ECOCERT minősítéssel rendelkeznek.

 

 

 

Növényi összetevőkből állnak, és ugyanúgy nem tartalmaznak parabéneket (tartósításra használt kőolajszármazékokat), műanyagokat (SLES, SLS), mesterséges színezékeket, szintetikus illatanyagokat és egyéb egészségkárosító hatóanyagokat, mint ahogy azt a Faith in Nature márkánál is megszoktuk.

  • A habzóanyagot zab és cukor kivonatok helyettesítik. 
  • Emulgálónak növényi liszteket használnak (nem kémiai anyagokat), ezért közülük egyes termékeket használat előtt fel kell rázni, hogy a termékekben lévő olajok és egyéb összetevők vegyüljenek. A sampon, tusfürdő és hajkondicionáló „rétegekre bomlása” azt jelzi, hogy a termék természetes összetevőkből áll (és nem tartalmaz mesterséges emulgeálószert).
 

Napi egészségtipp


Terms and Condition