NyomtatásE-mail
love2furdogolyok6

Love2Smile 3 pezsdítő fürdőgolyó egy csomagban (3 x 90 gr)

Frissítő, pezsdítő illatkompozíciók! A csomag tartalma: - 1 db 90 gr-os Frissítő mentamező fürdőgolyó Az eukaliptuszból készített aromát a borsosmenta olajával házasítottuk, a frigyet szőlőmagolajjal pecsételtük meg, hogy fürdőzés közben táplálja a bőrödet. A gyönyörűséges zöld színt pedig a klorofillinre bíztuk. - 1 db 90 gr-os Tündéri citrusliget fürdőgolyó A citromfű és lime ínycsiklandozó aromáiból készült kivonatot kevertük össze a karotin gyönyörű sárgás színével, amit szőlőmagolajjal tettünk még kényeztetőbbé. - 1 db 90 gr-os Érzéki télvarázs fürdőgolyó A limitált kiadású téli fürdőgolyó az édesnarancsba tűzdelt szegfűszeg meghitt ünnepi hangulatát próbálja megteremteni Neked a fürdőszobában, miközben a fürdővizet a karamell teszi színesebbé. Adtunk hozzá még egy lehellet szőlőmagolajat is, hogy a bőröd még selymesebbé váljon.

With shipment Házhoz szállítás futárral for 1.200,00 Ft
Ár
Alap ár adóval együtt:2.381 Ft
Fogyasztói ár:2.381 Ft
Kedvezmény:
Gyártó: Love2Smile

Leírás

A csomag tartalma:

- 1 db 90 gr-os Frissítő mentamező fürdőgolyó 

Az eukaliptuszból készített aromát a borsosmenta olajával házasítottuk, a frigyet szőlőmagolajjal pecsételtük meg, hogy fürdőzés közben táplálja a bőrödet. A gyönyörűséges zöld színt pedig a klorofillinre bíztuk. 

- 1 db 90 gr-os Tündéri citrusliget fürdőgolyó

A citromfű és lime ínycsiklandozó aromáiból készült kivonatot kevertük össze a karotin gyönyörű sárgás színével, amit szőlőmagolajjal tettünk még kényeztetőbbé.

- 1 db 90 gr-os Érzéki télvarázs fürdőgolyó

A limitált kiadású téli fürdőgolyó az édesnarancsba tűzdelt szegfűszeg  meghitt ünnepi hangulatát próbálja megteremteni Neked a fürdőszobában, miközben a fürdővizet a karamell teszi színesebbé. Adtunk hozzá még egy lehellet szőlőmagolajat is, hogy a bőröd még selymesebbé váljon.

 

Csak annyi a dolgod, hogy a forró fürdővízhez adod és már élvezheted is az érzéki pihenést!

 

 

Összetevők az alap olajokon felül: 

Citromsav

Az energiatermelő anyagcsere (citromsavkör) köztes termékeként a citromsav minden élő sejt összetevője.  Az emberi szervezet naponta egy kilogrammot alakít át belőle, a hiedelemmel ellentétben semmiféle rákkeltő hatása nincs. A szervezetben természetes úton fordul elő, a DNS-hez közel, nagy koncentrációban található, így ha rákkeltő hatása lenne, szinte az összes sejtünk ráksejtté alakulna. Mi több, ez az egyik legveszélytelenebb élelmiszeripari adalékanyag, a szervezet teljes mértékben hasznosítja.

 

Szódabikarbóna

A szódabikarbóna (más nevén nátrium-hidrogénkarbonát) enyhén lúgos, vízben jól oldódó só. Környezetre ártalmatlan, sokoldalúan felhasználható anyag.Már az ókorban alkalmazták mosószerként, valamint a gyógyászatban. Háztartási felhasználása szerteágazó, használhatjuk folttisztításra, vízkőoldásra, szagtalanításra, fertőtlenítésre, dugulás elhárításra egyaránt. A szódabikarbóna hatékonyan segít a szervezet sav-bázis egyensúly  beállításánál. A fürdővízhez történő hozzáadásával elkészített bázikus fürdő nem csak kellemes, de rendkívül hasznos is.

Szőlőmagolaj
 
A szőlőmagolaj rendkívül gazdag bioaktív és antioxidáns anyagokban, magas a reaktív szabadgyök semlegesítő hatása.
Hatékony kozmetikai szer, a bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, megelőzi korai öregedését, képes a kollagén szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a bőr állapotát javítani.  Könnyen és gyorsan felszívódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására. Gyulladáscsökkentő és regeneráló hatású.  A felhasználható szőlőmagolaj mennyisége kozmetikai termékekben nincs korlátozva, így akár hatóanyagként, vagy vivőanyagként kényelmesen használható. 
 

Aqua (tisztított víz)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Napi egészségtipp


Terms and Condition