NyomtatásE-mail
ch_conditioner_h

FAITH IN NATURE BALZSAM KAKAÓ-250 ml

Sötétebb árnyalatú barna vagy fekete hajra ajánlott. Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. PH kiegyensúlyozott. A kitűnő bio kakaó és zsálya keverék hatékonyan ápolja haját, és kiemeli a sötét árnyalatokat. A bio kakaó antioxidánsokban gazdag és serkenti a boldogság hormon termelését. Természetesen kihangsúlyozza a sötét hajtincseket. Összetevők: Víz (a Lake District nemzeti parkból), növényi alkohol, réparepce, bio kakaó, ausztrál teafa olaj, bio zsálya, növényi alapanyagú cetrimonium klorid.

With shipment Házhoz szállítás futárral for 1.200,00 Ft
Ár
Alap ár adóval együtt:1.350 Ft
Fogyasztói ár:1.350 Ft
Kedvezmény:
Gyártó: FAITH IN NATURE

Leírás

Bio Kakaó Balzsam

Sötétebb árnyalatú barna vagy fekete hajra ajánlott. Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. PH kiegyensúlyozott.

A kitűnő bio kakaó és zsálya keverék hatékonyan ápolja haját, és kiemeli a sötét árnyalatokat. A bio kakaó antioxidánsokban gazdag és serkenti a boldogság hormon termelését. Természetesen kihangsúlyozza a sötét hajtincseket.

Összetevők: Víz (a Lake District nemzeti parkból), növényi alkohol, réparepce, bio kakaó, ausztrál teafa olaj, bio zsálya, növényi alapanyagú cetrimonium klorid.  

Kakaó(Cocoa)

A kakaó fából vonják ki a kivonatot, mely nyugtató és relaxáló hatása mellett kiváló bőrápoló tulajdonsággal is rendelkezik. Hidratálja és lágyítja a bőrt, és megvédi a kiszáradástól a kezet és ajkakat.Tus-és habfürdőkbe használva a kakaó illatos aromája nyugtató hatást fejt ki és a belső boldogság érzetét kelti. Ezek a termékek alapvető luxust nyújtanak – egy csokoládés álmot, mely nem tartalmaz hozzáadott kalóriát, és az egész család örömmel használja.A gyerekek nagyon szeretik, a szülők pedig már az illatától vágynak utána, és mivel organikus kakaó babot használunk, ez még jobban erősíti ezt az érzést!  

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Napi egészségtipp


Terms and Condition