NyomtatásE-mail
aloevera spray

Eredeti Aloe Vera Spray 100ml

Bőrnyugtató és hidratáló készítmény 100%-ban stabilizált Aloe Vera lével, pantenollal, allantoinnal és növényi (kamilla, árnika, gingko) kivonatokkal. Értékes összetevőinek köszönhetően alkalmas a bőr kisebb irritációinak (pl. viszketés, bőrpír, napozás után) azonnali enyhítésére. Az Aloe Vera önmagában is kiváló nedvességpótló és bőrkondicionáló. Hialuronsav és NMF összetevői a bőr nedvességmegtartó képességének fokozásával biztosítják a bőr fokozott hidratáltságát. Azonnal segítség otthon vagy utazásnál. 3 év feletti gyermekeknek is ajánlott. Alkalmazás: kisebb bőrfelszíni sérüléseknél, horzsolásnál, zúzódásnál, kisebb égési bőrpír, napégés, csípések, kiütések kellemetlen tüneteinek enyhítésére.

With shipment Házhoz szállítás futárral for 1.200,00 Ft
Ár
Alap ár adóval együtt:937 Ft
Fogyasztói ár:937 Ft
Kedvezmény:
Gyártó: Eredeti Aloe Vera

Leírás

Bőrnyugtató és hidratáló készítmény 100%-ban stabilizált Aloe Vera lével, pantenollal, allantoinnal és növényi (kamilla, árnika, gingko) kivonatokkal. Értékes összetevőinek köszönhetően alkalmas a bőr kisebb irritációinak (pl. viszketés, bőrpír, napozás után) azonnali enyhítésére. Az Aloe Vera önmagában is kiváló nedvességpótló és bőrkondicionáló. Hialuronsav és NMF összetevői a bőr nedvességmegtartó képességének fokozásával biztosítják a bőr fokozott hidratáltságát. Azonnal  segítség otthon vagy utazásnál. 3 év feletti gyermekeknek is ajánlott.

Alkalmazás: kisebb bőrfelszíni sérüléseknél, horzsolásnál, zúzódásnál, kisebb égési bőrpír, napégés, csípések, kiütések kellemetlen tüneteinek enyhítésére.

 

Technológia és minőség

A gondos feldolgozásnak köszönhetően termékeink egyáltalán nem tartalmaznak hozzáadott vizet, színező anyagokat, illetve ízfokozókat. Tíz évvel ezelőtt a Alveola Kft. azzal a céllal alakult meg, hogy minőségi termékekkel segítse a kozmetikusok mindennapi munkáját. 1997-ben már új helyen folytattuk munkánkat, mint a professzionális kozmetikai piac egyik legnagyobb és legmeghatározóbb cége. A professzionális divízió mellett elindítottuk lakossági termékmárkáink forgalmazását is.

A szigorú és kötelező minőség-ellenőrzés biztosítja termékeink állandó, magas színvonalát és stabilitását.

Az elmúlt többezer év során az Aloe Verát a legkülönbözőbb módokon készítették el és alkalmazták: kiszárított leveleit porráőrölték, de volt ahol főzetet készítettek belőle, avagy nyílt tűzön megpirították. Természetesen volt, ahol a legjobb módot alkalmazták, az Aloe-leveleket kipréselték, ezzel alapozva meg a modernkori Aloe Vera gél kinyerésének optimális technológiáját. Termékeink technológiája lehetővé teszi, hogy az Aloe teljes tisztaságában, sűrűségében és természetességében kerüljön a fogyasztóhoz.

Az Eredeti Alveola Aloe Vera termékek előnyei:

• Válogatott Aloe Barbadensis Miller (Aloe Vera) levélből készülnek

• Csúcsminőségű elkészítési mód, szabadalmaztatott módszer segítségével

• Elsőrendű tartósítási módszer

• Folyamatos minőségellenőrzés

• Színstabilitás

• A természetben előforduló alkotóelemek széles skálája, kiegészítve aloe-poliszaharidokkal 

• Emodin és aloin mentes (hashajtó hatásért felelős)

• Ellenőrzött mikroflóra

 

• Meghosszabbított eltarthatósági idő

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Napi egészségtipp


Terms and Condition