NyomtatásE-mail
vk_multi_plusz_new

Multi Liquid Alap gélkapszulák (180 db)

Az Alap csomag ásványianyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből. A Multi Liquid Alap vitamincsomag a Vitaking legújabb terméke. A csomagban hat doboz található, és dobozonként 30 gélkapszulát tartalmaz.. A multivitamin készítményben benne vannak azok, a minden napra szükséges vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, amelyeket a szervezetbe be kell juttatnunk. Ezen kívül tartalmaz még plusz ginzenget, zöld teát és luteint is, a lendületesebb és aktívabb mindennapokért. A gélkapszulák nagy arányban tartalmaznak természetes anyagokat. A termékben található A-vitamin sárgarépából, az E-vitamin búzacsíra olajból, a C-vitamin kukoricából és szőlőcukorból, a nyomelemek tengeri korallból vannak kivonva.

With shipment Házhoz szállítás futárral for 1.200,00 Ft
Ár
Alap ár adóval együtt:5.694 Ft
Fogyasztói ár:5.694 Ft
Kedvezmény:
Gyártó: Vitaking

Leírás

Gélkapszulás komplett multivitamin, amely nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat, nyomelemeket és a szervezet számára létfontosságú tápanyagokat.

Mit tartalmaz a csomag?

A Multi Liquid Alap vitamincsomag a Vitaking legújabb terméke. A csomagban hat doboz található, és dobozonként 30 gélkapszulát tartalmaz.. A multivitamin készítményben benne vannak  azok, a minden napra szükséges vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, amelyeket a szervezetbe be kell juttatnunk.  

Ezen kívül tartalmaz még plusz ginzenget, zöld teát és luteint is, a lendületesebb és aktívabb mindennapokért.

A gélkapszulák nagy arányban tartalmaznak természetes anyagokat. A termékben található A-vitamin sárgarépából, az E-vitamin búzacsíra olajból, a C-vitamin kukoricából és szőlőcukorból, a nyomelemek tengeri korallból vannak kivonva. 

Kialakításának köszönhetően nagyon könnyű lenyelni. Minden adag egyforma méretű zselatin burokba van csomagolva, és az összetevők minden szemben egyforma mennyiségben vannak jelen. A zselatin burok nedvesség hatására síkossá válik, ezzel is megkönnyítve a lenyelését. A nyelvre nem tapad le, így nem lesz kellemetlen utóíze.

Csomagolása nagyon praktikus, így Ön bárhová magával tudja vinni.

Kinek ajánljuk ezt a Multi Liquid Alap vitamincsomagot? 

Átlagos terheltségű felnőtteknek és iskolásoknak 14 éves kor felett mindennapi fogyasztásra. Komolyabb szellemi terhelés esetén válassza inkább a Multi Liquid Plusz termékünket. 

Használatának köszönhetően vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete. Az Alap csomag ásványianyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.

Kinek nem javasoljuk a Vitaking Liquid csomagok szedését?

Bárki, aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, a csomagjaink alkalmazását mindenképpen beszélje meg orvosával. 

Valószínűleg a vitaminok és a csomagban található egyéb tápanyagok befolyásolni fogják a gyógyszerének adagolását.

Hogyan célszerű szedni? 

A nap során bármelyik főétkezés után közvetlenül, vagy az étkezés közben, hogy a kiegészítők minél jobban összekeveredhessenek az elfogyasztott ételekkel. Az a lényeg, hogy minél egyenletesebben táplálják a testét. Soha ne vegye be éhgyomorra! A legjobb, ha azzal az étkezéssel fogyasztja, amelyik tartalmaz némi zsiradékot is. Ez is javítja a hasznosulást.

OÉTI bejegyzési szám: 6601/2010

A csomag tartalma: 6 doboz vitamincsomag, összesen 180 gélkapszula 

Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula étkezés közben 

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Napi egészségtipp


Terms and Condition