NyomtatásE-mail
vk_c_500_tr2

C-Vitamin TR 500mg (100db-os)

A C-vitamin egy erőteljes antioxidáns, mely vízben oldódik. Az egyik legismertebb és legkedveltebb vitamin. Ahhoz, hogy a szervezetet folyamatosan ellássuk C-vitaminnal, ezt a vitamint folyamatosan pótolnunk kell, mert néhány óra alatt kiürül a szervezetből. A „TR” kifejezés nyújtott felszívódást jelent (angolul: time released), így a termék folyamatosan biztosítja a szervezet számára a szükséges mennyiségű C-vitamint. * Hatékony antioxidáns * Erősíti az immunrendszert * Segít megőrizni a haj, a bőr és a köröm egészségét * Az egészséges fogak, csontok és fogíny felépítésének fontos eleme * Hozzájárul a vas felszívódásához * Építi a vérereket, és elősegíti a szív és a keringési rendszer egészséges működését

With shipment Házhoz szállítás futárral for 1.200,00 Ft
Ár
Alap ár adóval együtt:1.989 Ft
Fogyasztói ár:1.989 Ft
Kedvezmény:
Gyártó: Vitaking

Leírás

C-Vitamin TR 500mg (100db-os)

A C-vitamin egy erőteljes antioxidáns, mely vízben oldódik. Az egyik legismertebb és legkedveltebb vitamin. Ahhoz, hogy a szervezetet folyamatosan ellássuk C-vitaminnal, ezt a vitamint folyamatosan pótolnunk kell, mert néhány óra alatt kiürül a szervezetből.

A „TR” kifejezés nyújtott felszívódást jelent (angolul: time released), így a termék folyamatosan biztosítja a szervezet számára a szükséges mennyiségű C-vitamint.

* Hatékony antioxidáns

* Erősíti az immunrendszert

* Segít megőrizni a haj, a bőr és a köröm egészségét 

* Az egészséges fogak, csontok és fogíny felépítésének fontos eleme

* Hozzájárul  a vas felszívódásához

* Építi a vérereket, és elősegíti a szív és a keringési rendszer egészséges működését

OÉTI bejegyzési szám: 3574/2008.

Napi ajánlott mennyiség: 1 tabletta

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Napi egészségtipp


Terms and Condition