NyomtatásE-mail
bio kakao tusfurdo_250ml

FAITH IN NATURE TUSFÜRDŐ BIO KAKAÓ 400 ml

Bio Kakaó Táplálja a bőrt, serkenti az endorfin, azaz a "boldogság hormon" termelését. Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes. A bio kakaó gazdag különböző telítetlen zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban. Hatóanyagai védelmet nyújtanak a környezeti ártalmakkal szemben, puhítják, ápolják bőrünket, valamint óvják a kiszáradástól. PH kiegyensúlyozott. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, illatanyagot és színezéket, illetve olajszármazékot. A termék biológiai úton teljes mértékben lebomlik.

With shipment Házhoz szállítás futárral for 1.200,00 Ft
Ár
Alap ár adóval együtt:1.886 Ft
Fogyasztói ár:1.886 Ft
Kedvezmény:
Gyártó: FAITH IN NATURE

Leírás

Bio Kakaó Tusfürdő

Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes. A bio kakaó gazdag különböző telítetlen zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban. Táplálja a bőrt, serkenti az endorfin, azaz a "boldogság hormon" termelését. Hatóanyagai védelmet nyújtanak a környezeti ártalmakkal szemben, puhítják, ápolják bőrünket, valamint óvják a kiszáradástól. PH kiegyensúlyozott. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, illatanyagot és színezéket, illetve olajszármazékot. A termék biológiai úton teljes mértékben lebomlik.

Összetevők: víz (a Lake District nemzeti parkból), ammonium laureth szulfát (növényi összetevő - becsületes forrásból származó minőségi pálmaolajból és kókuszdióból kivont bőrbarát tisztítószer, melynek előnye, hogy molekulái nagyobbak, mint más szulfátoknak (mint pl. SLS és SLES), ezért molekulái nem hatolnak be a bőrbe! Több mint 99%-a azonnal eltávolítható a bőrről vagy a hajról hagyományos csapvízzel. Az ALES a természetben gyorsan szétbomlik és minimális a bőr irritáló hatása, így egy biztonságos és hatékony tisztítóanyagot képez, ami gyengéd a bőrhöz),nátrium-klorid (bio tengeri só), kokamidopropil betain (habzást könnyítő növényi hatóanyag- kókuszolajból kivont), Polysorbate 20 (növényi eredetű oldáskönnyítő – kókuszból kivont), bio kakaó, természetes növényi illóolaj, teafaolaj.

Termék értékek

* Folytatjuk a természetes termékek előállítását, melyek etikusak és minimális behatást fejtenek ki a környezetre 

* Folyamatosan keressük a természetes alapanyagok új forrásait

* Soha nem tettük és nem is fogjuk a termékeinket állatokon tesztelni, sem állati eredetű alapanyagokat felhasználni, továbbá nem vásárolunk olyan alapanyagokat, amelyeket állatokon teszteltek (a BUAV követelményeinek megfelelően 1988-ban történt ilyen utoljára, kivéve a Clear Spring termékeknél, ahol 2002 volt a határidő).

* Nem használunk genetikailag módosított összetevőket 

* Nem használunk vegyileg előállított színezéket és illatanyagokat 

* Nem használunk SLES-t, SLS-t és parabéneket (kőolaj származékokat) 

* Csak természetes vagy bio minősítésű tartósítószereket használunk

* Csak tiszta aromaterápiás olajokat és gyógynövényekből készített összetevőket használunk

* Folyamatosan megpróbálunk Fair Trade összetevőket találni, amikor a Harmadik Világból származó forrásokból vásárolunk

* Minden termék vegetáriánus, és a neemfa és propolisz termékeken kívül mind vegán. 

 

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Napi egészségtipp


Terms and Condition